Jean Pierre Derouard visita l’EMMA

El proper dimecres 19 de febrer visitarà l’EMMA el bateria d’origen nord-americà i vietnamita Jean Pierre Derouard. Derouard està considerat per la premsa especialitzada com un dels millors bateries de l’estil “swing” de la seva generació, així com també, un autèntic showman.

Ha col·laborat amb grans noms del jazz com Scott Hamilton, Claude Bolling, Manu Dibango, Dany Doriz, Benny Golson, La Big Band de Barcelona, Dado Moroni, Benny Bailey, Lou Donaldson, Frank Wess, Rhoda Scott, Philippe Duchemin, Ignasi Terraza, Toni Solà, etc.

Actualment forma part del grup que acompanya la cantant China Moses. Jean Pierre Derouard té també el seu trio i la seva pròpia Big Band “Homenatge a Count Basie”.

Els alumnes de bateria de l’EMMA tindran l’oportunitat d’assitir a la Classe Magistral que Derouard oferirà de 19 a 20h. A la classe hi podran assistir també com a oients tots els alumnes de l’escola, de qualsevol especialitat, que ho desitgin. Posteriorment, a les 20.30h tindrà lloc un Concert en el qual participaran també dos professors de l’escola (Gilberto Rivero al saxo i Ignasi González al baix). El concert serà obert a tothom. 100% recomanable!!!!!!

Comparteix-ho!

2 thoughts on “Jean Pierre Derouard visita l’EMMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Website