XIII Setmana Musical

S’acosta la XIII edició de la Setmana Musical de l’EMMA. Del 4 al 7 de març l’escola trencarà la rutina organitzant diferents activitats per acostar encara més la música a l’alumnat d’una manera diferent.

El passat dimecres 19 de febrer ja vam poder gaudir d’un aperitiu del que serà una intensa setmana amb la presència a l’escola del bateria Jean Pierre Derouard el qual va oferir una màster classe als alumnes de bateria i percussió i un concert on també hi van participar diversos professors de l’EMMA. L’activitat va ser tot un èxit, tant en la qualitat com en l’assistència.

Per la propera setmana, s’han organitzat activitats per les diferents etapes i edats. Cal destacar la col·laboració de l’AMPA en l’organització de diferents sessions de gravació de les diferents agrupacions de Nivell Mitjà i Mòduls. Sota el títol TALLER DE GRAVACIÓ i a càrrec de Sergi Torrecillas, els alumnes podran viure en primera persona com es treballa un enregistrament i tots aquells elements necessaris per poder obtenir-ne un gran resultat.

També els alumnes de l’Escola d’Adults tindran la seva presència en la Setmana Musical amb activitats i la seva Audició. L’Audició d’Adults del proper divendres 7 de març a les 21h servirà també per presentar el Cor Amunt , el Cor Gòspel de l’EMMA!! Serà un acte obert a tothom. No us ho perdeu!

Podeu consultar el programa d’activitats detallat en aquest enllaç.  Esperem que la gaudiu molt!

XIII SETMANA MUSICAL

 

Comparteix-ho!