Jornada de Portes Obertes a l’EMMA

Pel proper dissabte 17 de maig de 2014 l’EMMA organitza un intens matí de Portes Obertes per a tothom qui vulgui conéixer de primera mà l’escola i què ofereix. Pretén ser una jornada musical lúdica i festiva oberta a tothom, sense excepció. 

Si encara no coneixes l’escola i totes les activitats que ofereix et convidem el proper 17 de maig a descobrir-ho. Podràs assistir als assajos oberts de vàries de les agrupacions instrumentals de l’escola i descobrir així les diferents famílies d’instruments.

Els nens de 3 a 5 anys i els pares/acompanyants podran assistir al Taller de Sensibilització de 3a 5 anys . També comptarem amb una audició de la Cobla de l’escola i un Taller de Música Moderna. En la sessió informativa prevista per les 12 del migdia s’explicarà el funcionament del centre així com també els estudis i activitats que s’hi realitzen.

T’hi esperem!!!!

Aquests són els horaris de la Jornada de Portes Obertes de l’EMMA:

10.45 AUDICIÓ ALUMNES DE COBLA
11.00 ASSAIG OBERT ORQUESTRA DE CORDA VIVACE
11.20 ASSAIG OBERT GRUP DE GUITARRES
11.40 TALLER DE SENSIBILITZACIÓ PER A NENS I NENES DE 3 A 5 ANYS
12.00 SESSIÓ INFORMATIVA
12.30 TALLER OBERT IMPROVISACIÓ  MÚSICA MODERNA
Comparteix-ho!