Activitats Novembre 2015

Aquest mes de novembre des de l’EMMA hem organitzat diverses activitats fora del centre. Aquí us en deixem un petit resum.

TALLER DE MÚSICA MODERNA

Els dies 20 i 26 de novembre el professor Ignasi González,  va oferir un petit Taller de Música Moderna als alumnes de 5è de Primària dels Col·legis Macià Companys i Mare de Déu dels Socós. Fou un intens viatge a través de la Història de la Música Moderna des de finals del segle XIX fins als nostres dies en el qual els alumnes van poder gaudir de música en directe. Tota una experiència musical molt enriquidora !!

macia mus moderna IMG_4172

CONCERT-VERMUT DE SANTA CECÍLIA

El passat 21 de novembre l’EMMA va celebrar  la Diada de Santa Cecília, patrona dels músics,  amb un Concert Vermut de Professors al Bar del Casal Agramuntí . Gràcies al professorat de l’EMMA i a l’AMPA del centre per fer-ho possible així com també al Bar del Casal per acollir-nos. El concert mostrà la varietat instrumental i d’estils que té l’escola. El públic va poder gaudir del professorat del centre en plena acció musical. Moltíssimes gràcies a tots pel vostre caliu i assistència!

DSCF0963DSCF0993DSCF1006DSCF1002 DSCF0976 DSCF0997

Comparteix-ho!