Comença el XIVè Cicle de Joves Instèrprets amb STRADIXIES BAND. 19 de febrer a les 20.30

carla&xavipeq-1590

El proper divendres 19 de febrer a les 20.30h al Bar del Casal Agramuntí tindrà lloc el primer concert del XIVè Cicle de Joves Intèrprets. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de gaudir de la música en directe de Stradixies Band. L’entrada és gratuïta i el concert és obert a tothom qui vulgui passar una vetllada ben especial. Us hi esperem!!

STRADIXIES BAND

A principis de 2012 neix aquesta aventura carregada d’il·lusió, quan els components del grup s’ajunten per tal de compartir una de les seves grans passions: la música Dixieland.
Amb el nom de Dixieland denominem l’estil de jazz que s’inicia al sud-est dels EUA, conegut també com “Dixie” o “Dixieland” (d’allí el nom), a la ciutat de Nova Orleans, considerada una de les bressoles del Jazz i que s’ubica a l’estat de Louisiana.
Després del període de la Guerra Civil (1861-1865), els afro-americans dels sud, incloent els de Nova Orleans, van ser alliberats de l’esclavitud. En conseqüència, la població lliure esdevenia meitat negra i meitat blanca. El Dixieland neix de la barreja entre la música europea i la música africana.
Les bandes de dixieland actuaven en bodes, funerals, esglésies, desfilades, etc. En general tocaven  marxes (com la coneguda When de Saints Go Marching In), cançons de caràcter religiós i cançons
populars.

L’espectacle de l’STRADIXIES BAND aconsegueix fer gaudir petits i grans, oferint un tipus de
repertori molt dinàmic que combina un ampli ventall de temes de l’època.

COMPONENTS:
Saxo baríton: Eva Garín
Saxo soprà: Roser Monforte
Trompeta: Leo Torres
Banjo: Josep Lluís Lázaro
Bateria: Arnau Julià

Comparteix-ho!