Aportacions/Col·laboracions

Logo ampa bmpLogo_ampa

 

 
CURS 2015-16

Juny 2016

En mostra d’agraïment als alumnes de l’escola que van anar a cantar i a tocar amb les Caramelles el dia de Pasqua, el dia 15 de juny l’AMPA els va organitzar un berenar a la sala d’audicions de l’Escola amb patates, olives, entrepans, dolços, refrescos i aigua.

Per donar per acabat el curs, l’Escola organitzà una festa i un concert que aquest any van coincidir el mateix dia, el dimarts 21 de juny. En quant a la festa, es va celebrar al passeig, un entorn molt adequat pel temps que estàvem i en el qual vam poder gaudir de temes musicals interpretats per les diferents agrupacions que hi ha a l’Escola. Els membres de l’AMPA vam col·laborar repartint coca, xocolata i refrescos a tots els alumnes i professors. Després vam continuar la festa al Casal amb el tradicional concert de final de curs amb més música i amb l’entrega de les Orles als alumnes que han acabat els seus estudis a l’Escola, que aquest any eren sis. L’AMPA va obsequiar a aquests alumnes amb un llapis de memòria en forma de clau de sol on hi havia les fotos de tota la seva trajectòria com a alumnes per l’Escola de Música.

L’AMPA també es va encarregar de la decoració de l’escenari del Casal.

 

Abril 2016

Del 19 al 22 d’abril va tenir lloc la setmana musical, aquest any amb el títol “Un món de música”, amb molts tallers i activitats per sentir i experimentar amb la música des d’una altra vessant. L’AMPA va col·laborar comprant material per realitzar el taller de bombolles.

 

Març 2016

Vam tancar el cicle de Joves intèrprets amb un concert el dia 4 de març a l’Espai Guinovart amb agrupacions de Música de Cambra de l’Escola. Vam poder gaudir de la interpretació conjunta d’alumnes i professors de peces musicals, també valorar tot el que van aprenent els alumnes i la seva l’evolució. L’AMPA va obsequiar als alumnes i als professors amb un clauer en forma de clau de sol.

Aquest mes de març també es va organitzar una sortida pels mes petits de l’escola. L’AMPA es va encarregar d’aconseguir les entrades totalment subvencionades per Caixabank per anar a veure al Caixa Fòrum de Lleida l’obra” l’Artesà dels Planetes” el 19 de març. Va tenir bona acceptació i hi vam anar una vuitantena de persones entre pares i alumnes de l’Escola. Els nens es van divertir molt amb aquesta barreja de conte i música que explicava la creació dels planetes i les estrelles.

Amb motiu de la cantada de Caramelles el dia de Pasqua, l’AMPA també col·laborà anant a guarnir el camionet i a ajudar amb la logística d’aquest dia.

 

Febrer 2016

El 26 de febrer va tenir lloc el segon concert del XIVè Cicle de Joves intèrprets. Aquest concert va ser interpretat pels guanyadors del Primer Concurs de Flauta de Catalunya i va tenir lloc al Museu de Poesia Visual Lo Pardal . Com a mostra d’agraïment per cedir aquest espai a l’escola de música, l’AMPA va fer entrega el dia del concert d’un ram de flors a la Sra. Montserrat Felip, vídua del Sr. Guillem Viladot.

 

Desembre 2015

Aquest Nadal, el tió de l’escola de música,  va cagar material per les aules dels més petits: colors, retoladors i pilotetes per treballar el ritme.

El concert de Nadal va agradar molt. L’ AMPA va decorar l’escenari amb les lletres i va ajudar en la organització del concert.

Es va oferir un petit detall al professorat de l’escola: un lot de torrons típic d’ Agramunt.

Enguany aprofitant l’avinentesa que la companyia de teatre “Teatredetics” va oferir un musical durant els dies de Nadal, l’AMPA decideix subvencionar una part de les entrades per poder anar a veure l’obra “GLUPS”, pensant en els més grans de l’escola. Vam gaudir de la música en directe, interpretada per alumnes i exalumnes de la nostra escola.

 

Novembre 2015
 
El dissabte 21 de Novembre, en motiu de la festa de Santa Cecília, l’escola organitza un Concert – Vermut al Bar del Casal Agramuntí. Vist l’èxit de l’any passat aquest any es torna a repetir l’experiència que va ser molt ben acollida per tots els assistents. L’AMPA del centre  oferirà un refrigeri per tots els socis de l’AMPA i un petit pica-pica.
 
 

Setembre 2015

L’Ampa és present i col·labora en l’Ofrena floral que es fa cada any al monument de  Rafel Casanoves.

 

CURS 2014-15

Juny  2015

Concert de Final de curs.

 L’ AMPA ofereix ajuda en la decoració i muntatge de les lletres de l’escenari del Concert de Final de Curs. També es fa càrrec de la compra de barrets i pulseres fluorescents .

La Festa de Final de Curs, que aquests anys es fa al pavelló, l’ AMPA s’encarrega del Berenar de Coca, xocolata i beure per tots el nens i nenes.

Abril – Maig 2015

Durant els mesos d’Abril i Maig es van fer els concerts de Joves intèrprets dins de l’espai Guinovart i Museu de Poesia Visual “Lo Pardal”. Aquest any, els intèrprets, van ser els alumnes de l’escola de Música.

L’ AMPA va obsequiar amb una galeta de clau de Sol pesonalitzada i un Cupcake pels professors que van ajudar a que els concerts fossin un èxit.

També s’obsequia a la Senyora Viladot amb un ram de flors, en agraïment a la cessió de l’espai “Lo pardal”.

Es fa l’entrega d’Orles per a tots els alumnes que acaben l’escola. Es dóna un petit detall a cada alumne: un USB i un recull de fotografies del seu pas per l’escola.

Març 2015
 
Setmana musical,l’AMPA subvenciona dos tallers molt interessants que han agradat molt i han tingut molta participació.
El taller d’improvisacions i el Taller de Danses Tradicionals Catalanes.
I com a cloenda d’aquesta setmana tant lúdica i musical,un any mes  des de l’AMPA agraïm la col·laboració de Caixabank a traves del seu director a Agramunt en la subvenció del 100% de la totalitat de les entrades i de la visita guiada per tots a  l’obra La Màgia de la Lluna de Georges Méliès, el dissabte 7 de març al CaixaForum de Lleida, molt lligada a la temàtica d’aquest any de la setmana musical.
I també amb molt bona resposta de participació.
 
Febrer 2015
 
Seguim ampliant el fons de material per l’escola i els alumnes.
Aquest curs l’AMPA es fa càrrec de la compra del següent material:
 
Llibres per llenguatge 
Cordes per Baix elèctric
Llibre per Guitarra
Llibres per Agrupació de Vent
Reparació de Flautes Travesseres
Compra d’una Flauta Travessera
Material de Percussió
Compra cadena de CD
Llibres per Piano
Compra de Llibres de Partitures per Orquestra
Reparació d’un Clarinet
Compra d’un pedal per bateria
Compra d’un pedal per bateria
Compra d’unes baquetes per bombo
Cables diversos
Compra d’un amplificador
 
Gener 2015
 
Comencem any amb molta música i molt bona
Anem a veure Mar i Cel de Dagoll Dagom, èxit aclaparador de la iniciativa,l’AMPA es fa càrrec de la compra de totes les entrades i n’assumeix,les despeses de gestió i el descompte important per entrada de tots els membres de l’AMPA.
Desembre 2014

 
Arriba Nadal,i una vegada mes els petits de l’escola son els primers protagonistes,tret de sortida amb la cagada del tió,l’AMPA col·labora com cada any,donant-li el menjar perquè cagui coses molt musicals,com unes panderetes molt maques.
I després recuperen forces amb un bon berenar amb coca i xocolata.
La direcció de l’escola ens demana col·laboració amb la decoració de l’escenari per el concert de Nadal,i ajuda en el control dels mes petits per a què tot surti be,i efectivament va ser un èxit.
Un any més obsequiem al professorat amb el detall de Nadal per tota la feina feta,van estar molt contents.
 
Novembre 2014
 
Celebrem la festa dels músics amb una iniciativa molt original pensada des de la direcció de l’escola,
Un concert vermut al Casal Agramuntí
L’AMPA es fa càrrec del cost íntegre del vermut per tots i el vermut en acabar el concert per tots els professors participants.
Iniciativa molt ben acollida per tots els alumnes i pares i amb ple total del local!
 
 
                                      

CURS 2013-14

Juny 2014
 
Col·laborem en la decoració de l’escenari per la festa de fi de curs.
Maig 2014
 
Joves Intèrprets i festa d’entrega d’orles dels alumnes que finalitzen els seus estudis a l’escola.
Aquest any l’AMPA hi col·labora amb l’obsequi,un llapis molt musical i una galeta en clau de sol personalitzada amb el nom de cada alumne,van agradar moltíssim!
Agraïm la col·laboració desinteressada de la senyora Viladot deixant l’espai  Lo Pardal per fer un concert, l’AMPA es fa càrrec dels rams de flors.

Febrer 2014

 •  Sortida subvencionada per La Caixa de Pensions al Caixa Fòrum de Lleida per conèixer el Saltasomnis, amb una molt bona assistència de pares i alumnes. Va agradar molt tant a grans com petits!!

Ampa -1

 Desembre 2013

ampa

 • L’AMPA organitza i subvenciona el berenar després del cagatió, activitat que els més petits varen gaudir d’allò més.

 • Compra de material per la decoració de l’escenari el dia del concert de Nadal, i col·laboració juntament amb l’equip de professors, en el muntatge i ajuda en el control dels alumnes

 • Compra de l’obsequi de Nadal pels professors, aquest any uns boníssims torrons d’Agramunt, en agraïment per tota la feina feta.

 

Novembre 2013

 •  Per Santa Cecília es subvenciona la conferència “La Música i els seus beneficis” a càrrec de Jordi Jauset, una activitat molt interessant i que va tenir molt bona acollida.

 

Octubre 2013

 • Compra de material divers: amplificador per guitarra per l’aula de música moderna, 1 charles per bateria, pedal per bombo, baquetes de xilòfon, peuet per l’aula de guitarra, oli per les trompetes, carpetes per agrupacions de banda i una guillotina
 • Es subvenciona l’afinació de 4 pianos de l’escola.
 • L’Ampa col·labora en l’augment del Fons d’Instruments de l’escola comprant un contrabaix que subvenciona La Caixa de Pensions.

 

Setembre 2013

 • L’AMPA es fa càrrec de la compra dels llibres de text de tots els alumnes i subvenciona el descompte aplicat als pares.
 • Compra del ram de flors per l’ofrena de l’11 de Setembre.
 • Es compren partitures per agrupacions de l’EMMA.

 

 

 

 

 

 

 

 
                                                      
Comparteix-ho!